شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: همه برای میزبانی از زائران رضوی آماده شویم | شهروندان هر خانه را یک زائرسرا کنند

  • کد خبر: ۱۲۵۸۴۷
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
شهردار مشهد مقدس: همه برای میزبانی از زائران رضوی آماده شویم | شهروندان هر خانه را یک زائرسرا کنند
سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس گفت: هر خانه را یک زائرسرا کنید، چرا که در هیچ حالت دیگر شرایط برای اسکان زائران فراهم نخواهد شد. آمار‌ها نشان می‌دهد ظرفیت مشهد به اندازه خیل عظیم مشتاقانی که مشرف می‌شوند نیست.

گروه مشهد | شهرآرانیوز - سید عبدالله ارجائی در مانور خدمت دهه پایانی ماه صفر که در پایانه مسافربری مشهد برگزار شد، عنوان کرد: امروز وحدت خوبی در سطح استان و ملی برای خدمت به زائران امام رضا (ع) در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: شهرداری مشهد در این فضای همدای محدودیتی برای خود متصور نیست. درست است که وظیفه ذاتی ما مسائل و مدیریت شهری است، اما در هر زیرساختی که دولت صلاح بداند کمک خواهیم کرد.

شهردار مشهد مقدس گفت: خط قرمز ما خدمت رسانی به زائر امام هشتم است و وظیفه ما ایجاب می‌کند تا آسایش تمام مردم را فراهم کرده و با ۳۰ هزار مستخدم امام رضا (ع) خدمت رسانی کنیم.

ارجائی بیان کرد: هر خانه را یک زائرسرا کنید، چرا که در هیچ حالت دیگر شرایط برای اسکان زائران فراهم نخواهد شد. آمار‌ها نشان می‌دهد ظرفیت مشهد به اندازه خیل عظیم مشتاقانی که مشرف می‌شوند نیست. به همه همشهریان عزیزم، مشهدی‌های بزرگوار، همسایه‌های آقا عرض می‌کنم آقا میهمان دارند؛ خیلی زیاد هم میهمان دارند. لطفا هرخانه را یک زائرسرا کنید.

وی گفت: در اکثر عرصه‌ها بدون حضور مردم ظرفیت استان و مشهد کافی نخواهد بود. از تمام تشکل‌های فرهنگی، نخبگان اجتماعی و تمام اقشار مردم خواهش می‌کنم به میدان بیایند و آبروداری کنند. امام رضا(ع) در شهر ما نباید غریب بماند و مشهدی‌ها باید ثابت کنند که امام رضا(ع) در مشهد غریب نیست. چالش های این حوزه تنها با مشارکت مردمی برطرف می‌شود.

حسن منصوریان نیز در این مانور خدمت اظهار کرد: فقط درصد قلیلی از مردم دنیا توفیق خدمت به زائران امام رضا‌(ع) را دارند. آنکه جارو در دست دارد و زیر پای زائران امام رضا(ع) را جارو می‌کند با تمام وجود و جایگاه خودش زیر پای علی‌بن موسی‌الرضا را جارو می‌کند. شما پاکبان‌ها خدمتی را پذیرفتید که شأن، جایگاه و نفسانی در کار نیست، خداوند نیز دنیا و هم آخرت را برای شما آماده کرده است و شما به این افتخار نائل شده‌اید.

وی افزود: حرم امام رضا(ع) یک اندرونی دارد که مخصوص اهل بیت و خانواده است و یک فضای بیرونی که مخصوص مهمانان‌ها و تجمع‌ها است. اندرونی امام رضا(ع) متولی و خادمانی دارد و حیاط خانه امام رضا (ع) برای شما است. فکر نکنید چون لباس شما مشکی نیست و کت بلندی ندارید، خادم نیستید.

منصوریان ادامه داد: شاکر باشید که از چند میلیارد نفر خداوند شما را آورده و به این جایگاه رسانده است. شما یا پدر و مادرهایی دارید که برای شما دعا کرده‌اند و نان حلال به شما داده‌اند یا کار خیری خودتان انجام دادید و فردی برای شما دعا کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->